<ol id="sjdiu"></ol>
  1. <legend id="sjdiu"><i id="sjdiu"></i></legend>
    1. <acronym id="sjdiu"></acronym>
      1. 歡迎您,[登錄][注冊] (您的IP:166.88.41.50)
        學科導航 >
        個人主頁

        作者信息

        21jy_118826760

        資源 文章 匯編
        • ID:4-6585251 [精]Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ(課件+教案+同步練習)

          初中英語/牛津版(深圳·廣州)/七年級下冊(2012秋審查)/Module1 People and places/Unit 2 Travelling around the world


          Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ:36張PPT
          牛津深圳版 七下 Unit 2 Period 1習題
          一、單詞填空
          1. The c_____ of France is Paris.
          2. France l____ in the west of Europe.
          3. It’s raining outside. I p____ to stay at home and watch TV.
          4. Guangzhou is in the s____ of China.
          5. There are many v____ in the centre of France, because people like to drink wine.
          二、單項選擇
          ( )1. China is famous ___ its dumplings.
          as B. to C. for D. of
          ( )2. I don’t come from ___, but I am good at ___.
          A. French, France B. France, French
          C. French, French D. France, France
          ( )3. There’re many famous places in Guanzgzhou, ___ the Baiyun Mountain, Beijing Road and so on.
          A. example B. likes C. such as D. because of
          ( )4. If you want to stay healthy, why don’t you ___ a bike to go to school
          try riding B. try to ride C, tried riding D. tried to ride
          ( )5. I lived in a small village ___ when I was young.
          A. at the sea B. by the sea C. in the sea D. under the sea
          三、補全句子
          1. 法國以它的酒而聞名。
          France _____ ____ ____ its wine.
          2. 我更喜歡在安靜的地方聽音樂。
          I ____ ___ listen to music in a quiet place.
          ================================================
          壓縮包內容:
          ReadingB.mp3
          U2ready.swf
          Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ.pptx
          Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ同步練習.doc
          Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ教案.doc

          • 2019-12-13
          • 下載0次
          • 11886.72KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6585238 [精]Unit 2 Travellng around the world Period 1 ReadingⅠ同步練習

          初中英語/牛津版(深圳·廣州)/七年級下冊(2012秋審查)/Module1 People and places/Unit 2 Travelling around the world

          中小學教育資源及組卷應用平臺 牛津深圳版 七下 Unit 2 Period 1習題 一、單詞填空 1. The c_____ of France is Paris. 2. France l____ in the west of Europe. 3. It’s raining outside. I p____ to stay at home and watch TV. 4. Guangzhou is in the s____ of China. 5. There are many v____ in the centre of France, because people like to drink wine. 二、單項選擇 ( )1. China is famous ___ its dumplings. A. as B. to C. for D. of ( )2. I don’t come from ___, but I am good at ___. A. French, France B. France, French C. French, French D. France, France ( )3. There’re many famous places in Guanzgzhou, ___ the Baiyun Mountain, Beijing Road and so on. A. example B. likes C. such as D. because of ( )4. If you want to stay healthy, why don’t you ___ a bike to go to school? A. try riding B. try to ride C, tried riding D. tried to ride ( )5. I lived in a small village ___ when I was young. A. at the sea B. by the sea C. in the sea D. under the sea 三、補全句子 1. 法國以它的酒而聞名。 France _____ ____ ____ its wine. 2. 我更喜歡在安靜的地方聽音樂。 I ____ ___ listen to music in a quiet place. 3. 你為什么不去看電視? ____ ___ go to watch TV? 4. 你可以嘗試去讀一下這本書。 You can ____ ____ this book. 5. 倫敦是英國的首都。 London is ____ ____ ____ ____. 四、閱讀理解 Everybody?wants?to?be?healthy.?You?know?food?is?very?important.?There?are?many?healthy????oranges,?apples,?bananas,?more?have?can?You?foods.?and?fruits?because?lettuce?and?tomatoes??vegetables?are?good?for?you.?But?don’t?eat?too?much?chocolate.?It’s?not?good?for?you.?But?don’t?eat??too?much?chocolate.?It’s?not?good?healthy?food.?Healthy?food?can?make?you?grow?and?make?you??strong?and?happy.?Remember?there?is?a?saying,?“An?apple?a?day?keeps?the?doctor?away.”?Sports????Get?up?early?and?do?some?sports?every?day.?Don’t?be?lazy!?You?will?be?can?also?keep?you?healthy.??healthy?and?happy.???? 1.?Which?is?right?________???? ? A.?Everybody?is?healthy.? B.?We?want?to?be?healthy.? C.?We?are?important.?? 2.?What?are?healthy?foods?? A.?Fruits?and?vegetables. B.?Bananas,?apples?and?chocolate.?? ???? C.?Fruits?and?chocolate.???? 3.?Why?are?healthy?foods?good?for?you?? A.?They?make?you?happy._______???? B.?They?make?you?grow?strong.?? ???? C.?They?make?you?grow?and?make?you?strong?and?happy.???? 4.? “An?apple?a?day?keeps?the?doctor?away.” means ______ A.?The?doctor?goes?away?when?he?sees?an?apple.???? B.?The?doctor?runs?away?when?you?give?him?an?apple.???? C.?You?eat?an?apple?every?day?and?you?can?be?healthy.???? 5.?What?keeps?you?healthy??________???? A.?Fruits?and?vegetables. B.?Healthy?food.?? ???? C.?Healthy?food?and?sports. 參考答案: 一、單詞填空 1. capital 2. lies 3. prefer 4. south 5. vineyards 二、單選 1-5 CBCBB 三、補全句子 1. is famous for 2. prefer to 3. Why not 4. try reading 5. the capital of England 四、閱讀理解 1-5 BACCC 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://www.g5185.com/" 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-13
          • 下載0次
          • 1169KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:14-6579872 [精]第二單元第1課 探秘機器人世界 課件+教案+視頻

          初中信息技術/粵高教版/九年級上冊/第二單元 開源機器人初體驗 /第1課 探秘機器人世界——初識機器人


          第1課 探秘機器人世界:27張PPT
          粵教版信息技術九年級上第1課探秘機器人世界教學設計
          課題
          探秘機器人世界
          單元
          第二單元
          學科
          信息技術
          年級
          九年級
          
          學習
          目標
          知識目標:了解機器人的組成、分類、發展與應用。了解開源硬件和開源機器人的制作流程。
          技能目標:理解機器人的定義、組成及應用;理解開源機器人的制作流程。
          情感目標:增強對生活中出現的機器人探索的興趣。
          
          重點
          理解機器人的定義、組成及應用;理解開源機器人的制作流程。
          
          難點
          機器人發展歷程中各階段機器人的特點。
          
          教學過程
          
          教學環節
          教師活動
          學生活動
          設計意圖
          
          導入新課
          曾經,只有在科幻電影里才能見到的形形色色機器人,如今已進入到現實生活中。在某些餐廳里,我們會看到為我們點餐送餐的機器人;在科技展館里,我們也能看到為觀眾講解的智能機器人…它們無處不在。現在就讓我們一起來展開學習,開啟機器人的探秘之旅吧!
          思考
           激發學生學習興趣并快速進入學習狀態
          
          講授新課
          一、項目分析
          (一)項目要求
          學習機器人的相關知識和開源機器人的定義及制作流程,并將學習成果以演示文稿形式呈現。
          (二)實現思路
          1..通過交流、探究等環節了解機器人的發展和應用情況,了解開源機器人的定義及制作流程。
          2.整理本課學習成果,做成一個圖文并茂的演示文稿。
          3.采用自評、他評等方式,對學習成果進行交流和評價
          二、探究新知
          (一)機器人的定義
          根據國際標準化組織(IS0)最新資料,機器人是指具有一定程度的自主能力,可在其環境內運動以執行預期任務的可編程執行機構。
          (二)機器人的組成
          機器人由三大模塊六個子系統組成。
          三大模塊分別是傳感器模塊、控制模塊和驅動模塊。
          六個子系統是驅動系統、機械結構系統、感受系統、機器人一環境交互系統、人一機交互系統和控制系統。
          視頻:《機器人的發展》
          (三)機器人的發展
          1920年,捷克斯洛伐克作家卡雷爾?恰佩克在他的科幻小說中,第一次提出“機器人”這個詞。但在當時,機器人一詞僅具有科幻意義。
          探究
          科幻作家阿西莫夫于1940年提出了“機器人三定律”,雖然這只是科幻小說里的創造,但后來成為學術界默認的研發原則。
          到圖書館或上網搜索“機器人三定律”,并將結果記錄下來。
          一.機器人不得傷害人,也不得見人受到傷害而袖手旁觀
          ================================================
          壓縮包內容:
          機器人的發展.wmv
          第1課 探秘機器人世界.doc
          第1課 探秘機器人世界.pptx

          • 2019-12-12
          • 下載0次
          • 281457.58KB
          進入下載頁面

          需要精品點:3個

        • ID:14-6579870 [精]第一單元第1課 認識我的實驗助手 課件+教案+音視頻

          初中信息技術/粵高教版/九年級上冊/第一單元 借助傳感器做科學實驗 /第1課 認識我的實驗助手——傳感器及其應用


          第1課 認識我的實驗助手:22張PPT
          粵教版信息技術九年級上第1課認識我的實驗助手教學設計
          課題
          認識我的實驗助手
          單元
          第一單元
          學科
          信息技術
          年級
          九年級
          
          學習
          目標
          知識目標:了解傳感器的定義、組成及應用;會用智能手機中的傳感器采集數據。
          技能目標:傳感器的組成及應用;會用網絡搜集、整理傳感器的相關材料。
          情感目標:學習傳感器的知識,增強對生活中出現的傳感器探索的興趣。
          
          重點
          傳感器的組成及其應用;體驗手機中的傳感器。
          
          難點
          理解傳感器的敏感元件、轉換元件,變換電路三部分的作用。
          
          教學過程
          
          教學環節
          教師活動
          學生活動
          設計意圖
          
          導入新課
          視頻:《2019世界傳感器大會》
          隨著科學技術的不斷發展,傳感器的技術也不斷提高。我們的生活的很多方面都有傳感器的存在。那么傳感器究竟是什么樣的,它應用在哪些方面?下面我們就對傳感器一探究竟。
          思考
           激發學生學習興趣并快速進入學習狀態
          
          講授新課
          要做實驗,現在可用各種傳感器來幫忙。
          傳感器就是人類感官的延伸它使機器具有了視覺、聽覺、嗅覺、味覺、觸覺,甚至大大超越人類感官,它能令機器檢測到各種人類無法感知的信息。
          一、項目分析
          (一)項目要求
          學習什么是傳感器,制作一份“認識傳感器”的演示文稿,并與同學分享交流。
          (二)實現思路
          (1)搜索資料,了解傳感器的定義、組成以及應用
          (2)使用智能手機的指南針程序尋找方向,體驗智能手機中的傳感器。
          (3)整理本課所學知識,制作演示文稿。
          (4)采用自評、他評等方式,對學習成果進行交流與評價。
          二、探究新知
          (一)認識傳感器
          1.傳感器的定義
          傳感器是一種檢測裝置,它能感受到被測量的信息,并能將感受到的信息按一定規律變換成電信號或其他所需形式的信息輸出,以滿足信息的傳輸、處理、存儲、顯示、記錄和控制等要求。
          探究
          到圖書館或上網搜索傳感器的資料,并記錄其中一種傳感器的功能。
          我找到的傳感器是:
          氣敏傳感器
          它的功能是:
          一氧化碳氣體的檢測、瓦斯氣體的檢測、煤氣的檢測、呼氣中乙醇的檢測、人體口腔口臭的檢測等等。
          2.傳感器的組成。
          傳感器一般由敏感元件、轉換元件、變換電路三部分組成,如圖所示。
          探究
          到圖書館或上網了解敏感元件、轉換元件、變換電路三部分的作用,完成下面的連線題。
          ================================================
          壓縮包內容:
          2019世界傳感器大會.wmv
          第1課 認識我的實驗助手.doc
          第1課 認識我的實驗助手.pptx

          • 2019-12-12
          • 下載0次
          • 89819.26KB
          進入下載頁面

          需要精品點:3個

        • ID:14-6579523 [精]第二單元第3課 讓開源機器人動起來 課件+教案+視頻

          初中信息技術/粵高教版/九年級上冊/第二單元 開源機器人初體驗 /第3課 讓開源機器人動起來——為開源機器人編程


          第3課 讓開源機器人動起來:30張PPT
          粵教版信息技術九年級上第3課讓開源機器人動起來教學設計
          課題
          讓開源機器人動起來
          單元
          第二單元
          學科
          信息技術
          年級
          九年級
          
          學習
          目標
          知識目標:了解電機擴展板的用途;熟悉電機和電機擴展板的正確連線。
          技能目標:掌握編程驅動直流電機工作,實現前進、后退、左轉彎、右轉彎。
          情感目標:自己搭建機器人,增強探索機器人的興趣。
          
          重點
          熟悉電機和電機擴展板的正確連線;掌握編程驅動直流電機工作,實現前進、后退、左轉彎、右轉彎。
          
          難點
          根據機器人走不同的幾何軌跡圖形設計算法。
          
          教學過程
          
          教學環節
          教師活動
          學生活動
          設計意圖
          
          導入新課
          我們已經了解 Arduino開源機器人的硬件,機器人也被初步搭建起來了。現在我們開始編程驅動它,實現前進、后退及轉彎,讓它能逆時針走一個正方形。
          思考
           激發學生學習興趣并快速進入學習狀態
          
          講授新課
          一、項目分析
          (一)項目要求
          設計一個如圖所示的機器人
          讓機器人逆時針按一個正方形的圖形軌跡行走(如圖所示)
          (二)實現思路
          1.在上一節課搭建的機器人的基礎上,連接好線路。
          2.編程實現讓機器人前進5秒,然后向左轉彎90度。重復直行、左轉彎4次這樣的步驟,從而實現機器人按一個正方形圖形軌跡逆時針行走。
          (三)所需器材
          本項目所需的器材如下表所示。
          (四)所需軟件
          編程軟件是 EDUArduino2.0,內嵌圖形編程模塊是ArduBlock。
          二、探究新知
          (一)電機擴展板
          低功率的小直流電機可以直接連接在 Arduino UNO主控板的數字引腳上,設置高電平驅動它,但是卻無法靈活實現正反轉;
          Arduino的數字引腳的電流比較小,大功率電機無法直接驅動,因此需要引人電機擴展板。
          本項目采用的電機擴展板如圖所示, Arduino UNO主控板和電機擴展板是通過上下堆疊的形式進行連接的,電機擴展板再通過引腳,用導線和直流電機連接。
          電機擴展板上的接口VIN和GND是外接電源的正極和負極,輸入電壓范圍為5~9V
          電機擴展板的4個引腳的功能如表所示。
          直流電機、電機擴展板和主控板的完整連接如圖所示。
          很多直流電機的正負極沒有進行明顯標識,因為大多數直流電機正負極都是可以反接的,改變電流的方向,電機的轉向也隨之改變。
          ================================================
          壓縮包內容:
          智能小車.wmv
          第3課 讓開源機器人動起來.doc
          第3課 讓開源機器人動起來.pptx

          • 2019-12-12
          • 下載0次
          • 72170.6KB
          進入下載頁面

          需要精品點:3個

        • ID:14-6579480 [精]第二單元第2課 動手搭建機器人 課件+教案+視頻

          初中信息技術/粵高教版/九年級上冊/第二單元 開源機器人初體驗 /第2課 動手搭建機器人——認識與安裝開源機器人硬件


          第2課 動手搭建機器人:23張PPT
          粵教版信息技術九年級上第2課動手搭建機器人教學設計
          課題
          動手搭建機器人
          單元
          第二單元
          學科
          信息技術
          年級
          九年級
          
          學習
          目標
          知識目標:了解常用開源機器人的硬件。
          技能目標:掌握開源機器人各部分硬件及作用;掌握動手搭建開源機器人硬件的方法。
          情感目標:增強對生活中出現的機器人探索的興趣。
          
          重點
          掌握開源機器人各部分硬件及作用;掌握動手搭建開源機器人硬件的方法。
          
          難點
          掌握動手搭建開源機器人硬件的方法。
          
          教學過程
          
          教學環節
          教師活動
          學生活動
          設計意圖
          
          導入新課
          掃地機器人、兒童教育機器人、廚師機器人…各種家用機器人將在智能化時代層出不窮,機器人將會走進千家萬戶,成為我們生活中的重要員。你是否也想制作一個機器人呢我們一起動手制作吧
          思考
           激發學生學習興趣并快速進入學習狀態
          
          講授新課
          一、項目分析
          (一)項目要求
          利用不同的元件和模塊組裝一臺開源機器人一一智能小車。
          (二)實現思路
          1.根據項目要求準備好搭建智能小車所需的硬件。
          2.搭建智能小車的支架、 Arduino主控板、驅動部分和傳感部分。
          3.安裝電池完成智能小車的搭建。
          (三)所需器材
          本項目所需的器材如下表所示。
          二、探究新知
          要搭建開源機器人首先要了解開源機器人的基本硬件。
          開源機器人最基本的三大硬件包括:主控板、傳感器和驅動部分。
          主控板作為機器人的核心部分,負責指揮控制各部件的工作。
          傳感器是機器人感知現實世界的“感官”。
          驅動部分是用來使機器人發出動作的動力機構。
          探究
          到圖書館或上網搜索開源機器人的常見硬件,并將結果填寫到下表中。
          目前,開源機器人的種類很多,智能小車就是其中的典型代表。
          下面以Arduino智能小車的搭建為例,來認識常見開源機器人的電子元件及模塊。
          探究
          到圖書館或上網了解直流電機、電機擴展板、灰度傳感器、傳感器擴展板的功能,完成以下連線。
          三、項目實施
          搭建如圖所示的 Arduino智能小車。
          操作步驟如下:
          第一步,搭建出小車支架。取出積木構件,搭建小車支架,并用積木插銷將其固定,如圖所示。
          第二步,安裝 Arduino UNO主控板。
          將 Arduino UNO主控板安裝到小車支架上,將螺絲穿過小車支架和 Arduino UNO主控板的小孔,并用螺母從反面將其固定,如圖所示
          ================================================
          壓縮包內容:
          第2課 動手搭建機器人.doc
          第2課 動手搭建機器人.pptx
          組裝智能小車.wmv

          • 2019-12-12
          • 下載0次
          • 24928.87KB
          進入下載頁面

          需要精品點:3個

        • ID:14-6579316 [精]第一單元第2課 用手機檢測光照度 課件+教案

          初中信息技術/粵高教版/九年級上冊/第一單元 借助傳感器做科學實驗 /第2課 用手機檢測光照度——光線傳感器及其應用


          第2課 用手機檢測光照度:26張PPT
          粵教版信息技術九年級上第2課用手機檢測光照度教學設計
          課題
          用手機檢測光照度
          單元
          第一單元
          學科
          信息技術
          年級
          九年級
          
          學習
          目標
          知識目標:了解光線感應傳感器;學會利用手機檢測光照度。
          技能目標:理解光照度的含義;掌握利用手機測量光照度的方法。
          情感目標:學習利利用手機檢測光照度的知識,增強對生活中出現的其他傳感器探索的興趣。
          
          重點
          理解光線傳感器的作用;利用手機檢測光照度。
          
          難點
          根據測量數據分析燈光環境,并能夠提出合理的改善建議。
          
          教學過程
          
          教學環節
          教師活動
          學生活動
          設計意圖
          
          導入新課
          黨的十九大報告中提出“倡導簡約適度、綠色低碳的生活方式”。合理使用燈光不但有利于保障視力、提高學習效率,也是踐行十九大報告精神之舉。我國的《建筑照明設計標準》明確規定了各種建筑場所的燈光照度標準。那么學校等學習場所里的燈光是否符合國家標準呢我們可以做個實驗用智能手機來測一測。
          思考
           激發學生學習興趣并快速進入學習狀態
          
          講授新課
          科學研究發現,如果長時間受強光刺激,會導致視網膜腫、模糊,嚴重的會破壞視網膜上的感光項目分析細胞,甚至使視力受到影響。
          我們現在就用智能手機來測一測光照度。
          一、項目分析
          (一)項目要求
          檢測計算機教室及周邊場所的燈光照度是否符合國家標準。
          (二)實現思路
          (1)利用智能手機檢測計算機教室及周邊場所的燈光照度。
          (2)將檢測值與國家標準值進行對比,從中分析某一場所的燈光是否符合國家標準。
          (3)根據檢測值及現場觀察結果,分析造成燈光照度不符合標準的原因,思考改善辦法
          (三)所需器材
          準備一部智能手機或平板電腦。
          (四)所需軟件
          在智能手機或平板電腦上安裝可以檢測光源照度的APP。
          知識拓展
          APP指的是智能手機的第三方應用程序。
          在下載、安裝和使用各種手機APP時,一定要提高安全意識,不要安裝和使用來路不明的APP。
          在使用手機中特別要警惕QQ、微信、微博、網頁中彈出的各種誘惑,嚴防受騙上當
          幾款檢測光照度的APP
          二、探究新知
          (一)光照強度
          光照強度是一種物理術語,指單位面積上所接受可見光的光通量,簡稱照度,單位勒克斯(lux或lx)。
          我國的《建筑照明設計標準》(GB50034-2013)中,規定了新建、改建和擴建的居住、公共和工業建筑的一般照度標準值。
          ================================================
          壓縮包內容:
          第2課 用手機檢測光照度.doc
          第2課 用手機檢測光照度.pptx

          • 2019-12-12
          • 下載0次
          • 2913.09KB
          進入下載頁面

          需要精品點:3個

        • ID:4-6573685 [精]Unit 1 Great explorations 第5課時Speaking,writing and study skills 同步練習

          初中英語/牛津版(深圳·廣州)/九年級下冊(2014秋審查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit1 Great explorations

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 1 Great explorations Speaking, writing and study skills同步練習 Ⅰ.單項選擇 1. Now more and more schools care for the full ______ of the students' talents. A.development B.agreement C.preparation 2. — Was your sister late for the ship? —No. When she reached the harbor (海港),there were still twenty minutes for it to_________. A.get on B. set sail C. take off 3. — You are going to America. Why? —Our company is going to_________ a market there, so I will work as a manager there. A. give up B. take place C. open up 4. —It will take us _______ money to buy a house in Shenzhen. —It may be hard for us, but I think everything will be fine. A. a little B. a large quantity of C. little 5.—May I be allowed to choose a summer course? —It's up to you. You're ______ to make your own decision. A.too old B.enough old C.old enough Ⅱ.綜合填空 閱讀下面的材料,在空白處填入一個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。(提示:每空不超過三個單詞) (2019黃岡)Dear Laura, Thanks for your message. Yes, I’m having a great time on my exchange program in France. I was a bit nervous before I arrived here, but there was no reason to be. My host family is really nice. They go out of their way 6 (make) me feel at home. The grandmother has a teenage granddaughter about my age 7 is really kind. She always talks to me in French to help me practice. And you wouldn’t believe how quickly my French has 8 (improve)! I'm very comfortable speaking French now. 9 I still make lots of mistakes, it doesn’t worry me as it used to. My biggest challenge is learning how to behave at the dinner table. 10 you can imagine, things are really different from the way they are at home. For example, you shouldn’t put your bread on your plate. You 11 ( suppose) to put it on the table! I thought that was pretty strange at first, but now I’m used to it. You shouldn’t eat 12 ( something) with your hands except bread, not even fruit. You have to cut it up and eat it with a fork. Another thing is that it is very 13 (polite) to say you're full. If you don't want any more food, you should just say, “It was delicious.” Also, you shouldn't put your elbows on the table. I have to say that I find it difficult to remember everything, but I’m 14 ( gradual) getting used to it. I don’t find French customs so strange any more. Dear Laura, I’ll write again soon and tell you more about my life in France. Hope you are having 15 good school year. Yours, Lin Yue Ⅲ. 完形填空 (2019大連)Dear Laura, Thanks for your message.Yes,I'm having a great time on my student exchange(交流)programme in France.I was a bit 16   before I arrived here,but there was no need to be.My host family is really nice. They try to make me 17  at home.The grandmother knows that I miss Chinese food a lot.So she actually learned how to 18   Chinese food!She also has a teenage granddaughter about my age who is really 19   .She always talks to me in French to help me practise.You wouldn't 20   how quickly my French has improved.21   I still make lots of mistakes,it doesn't worry me as it used to. My biggest 22   is learning how to act at the dinner table.As you can imagine,things are very different from the way they are at home.For example,you shouldn't put your elbows(胳膊肘)on the table.23   ,I thought that was pretty strange,but now I'm used to(習慣于)it.Another example is that you shouldn't eat anything with your 24   except bread,not even fruit.You have to cut it up and eat it with a fork.Another thing is that it's impolite to say you're full.If you don't want any more 25   ,you should just say,"That was delicious."I have to say that I find it difficult to 26   everything,but I'm gradually(逐漸地)getting used to it.I don't find French customs so 27   any more. I'll write again soon and tell you more about my life in France. |Hope you're having a good school year. Yours, Lin Yue 16. A.proud B.excited C.nervous D.disappointed 17. A.stay B.feel C.rest D.study 18. A.cook B.serve C.fetch D.taste 19. A.clever B.shy C.kind D.honest 20. A.discover B.hear C.agree D.believe 21. A.If B.Although C.Because D.Since 22. A.problem B.hobby C.dream D.suggestion 23. A.In fact B.By the way C.So far D.At first 24. A.fork B.fingers C.knife D.chopsticks 25. A.food B.time C.money D.help 26. A.create B.answer C.remember D.repeat 27. A.simple B.strict C.different D.strange Ⅳ.閱讀理解 (2019朝陽)Have you seen some machines that eat used plastic bottles and give some coins to the users? Recently,such machines have appeared at universities in Chongqing.They can turn rubbish into treasure and encourage the public to recycle rubbish.The machine is as large as a fridge.Users put an empty bottle in the machine,and it is identified(識別)by a small camera.Then it is put into a bin.The users can get some coins. When the machine is filled with bottles,it will tell the company head office.Nearby stations will send workers to have bottles collected,packed and sent to the company. The bottle recycling machines could greatly encourage the public to recycle rubbish and save natural resources(資源).Now the machine only eats plastic bottles.At sometime in the future it will also cover others such as glass bottles.It will be able to turn more rubbish into treasure and save more natural resources. People can also see similar machines in Shanghai.In the future,more machines will appear at some large stations,bus stops,neighborhoods and schools. 28.Where have the bottle recycling machines appeared so far? A.In Beijing and Shanghai. B.In Beijing and Chongqing. C.In Chongqing and Shanghai. D.In Shanghai and Chengdu. 29. How does the machine work? ①It is identified by a small camera. ②Users can get some coins. ③Users put an empty bottle in the machine. ④It is put into a bin. A.③②④① B.④①②③ C.①④③② D.③①④② 30. Who will be sent to collect bottles after the machine is full? A.Some cleaners. B.Some workers. C.Some officers. D.Some farmers. 31. What do the machines encourage the public to do? A.To invent things. B.To recycle waste newspapers. C.To recycle rubbish. D.To use paper cups and plastic bottles. 32. According to the passage,the machines may    in the future. A.recycle glass bottles B.appear in hospitals C.help people keep healthy D.help workers make more money 答案 Ⅰ.1-5 ABCBC Ⅱ. 6. to make 7. who/that 8. improved 9. Although/Though 10. As 11. are supposed 12. anything 13. impolite 14. gradually 15.a Ⅲ. 16-20 CBACD 21-25 BADBA 26-27 CD Ⅳ. 28-32 CDBCA 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-11
          • 下載0次
          • 1176.5KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6573683 [精]Unit 1 Great explorations Speaking,writing and study skills課件+教案+練習

          初中英語/牛津版(深圳·廣州)/九年級下冊(2014秋審查)/Module 1 Explorations and exchanges/Unit1 Great explorations

          (共29張PPT) Unit 1 Great explorations 牛津深圳版 九年級下 第5課時 Speaking, writing and study skills Lead in What should you say when you didn’t hear what people said just now? Free talk Let’s review 根據句意及首字母或中文提示完成單詞. 6. In my opinion, health is much more important than _________ (財富). 7. We ____________(記住) Zheng He as a pioneer in developing relations with foreign countries. 8. There is __________(無處) for you to sit in this room, so you'd better go to the next room. 9. Li Dazhao was a __________ (先鋒) of the Chinese revolution. 10. She works in the foreign _____ (貿易) department in the company. wealth  remember nowhere pioneer trade New words How does my writing compare with your writing? compare with比較 Let’s learn Asking for repetition I beg your pardon. Did you say…? Sorry, could you repeat that, please? Sorry, I didn’t quite catch you. You said …? What did you mean by …? How to ask for repetition? Let’s learn 1. When Doris didn’t hear what Tony learnt in today’s History lesson, what did she say? 2. When Doris didn’t hear what Zheng He traded in his voyages, what did she say? Listen and answer the questions. Sorry, could you repeat that, please? Sorry, I didn’t quite catch you. You said he traded gold, silver and …? Let’s do Role play the conversation in groups Let’s see which group does the best. Group competition Show time One student tries to describe a famous explorer to the whole class. Other students guess who he is. Let’s see who is the best. Guess who I am talking about? Let’s play Who? ... What do you think of this person? When and where did he live? What did he achieve and how? Let’s play James Turner is a famous travel writer. Here is part of an interview with him. Work in pairs to match the answers with the questions. Write the letters in the boxes. b a e d f c Let’s do Which of the questions in A are about James Turner’s personal information, his experiences after he left school and his books? Write the numbers 1-6 in the boxes. His personal information His experiences after he left school His books 1, 2 3 4, 5, 6 Let’s do Make up dialogues in groups of two according to the table above. Student A act as a journalist,Student B act as James Turner. Role-play When and where were you born? I was born in London in 1970. What did your parents do? My father was a cook, and my mother was a writer. Let’s play Write an article about James Turner in three paragraphs. Use James’s answers and the outline to help you. James Turner — a famous travel writer His personal information His experiences after he left school His books Let’s do James Turner — a famous travel writer James Turner is a famous travel writer. He was born in London in 1970. his father was a cook, and his mother was a writer. When James left school, he got a job at a travel company. However, he wanted to explore the world himself. Then he went to China to teach English. From there he explored the rest of Asia. Let’s do Sample He usually writes while he is travelling, so his first book started from the notes he took. He likes to write about the places he visits. He often compares their cultures with his own. It helps him learn more about the world. He is planning to write a book about Marco Polo and his journey. Let’s do Study skills A directory is a book with information about a certain city or area. It usually has different categories and is arranged in alphabetical order. The most common type of directory is a list of phone numbers. Let’s learn Scan the directory on page 14 and answer the following questions. 1. What kind of directory is it? 2. How many categories does it have? 3. How many places are there in each category? It is a phone directory. It has four categories. There are two places in each category. Let’s do 1. What number might you call if you wanted to eat some Chinese food? 2. What would you do if someone stole your bag? 3. What number might you call if you wanted to find some special jeans? Use the information in the directory to answer the following questions. 527 7177. Call 999 and say “Police”. 575 4477. Let’s do Read the remarks below and write down the numbers these people called. Use the information in the directory to help you. 555 4000 856 3113 862 9697 999 Let’s do The European Space Agency and Russia launched a joint mission to Mars. The first person sent into space by the Chinese space program. The world belongs to the adventurers. ---Columbus Summary 1. be used for 2. a list of 3. in alphabetical order 4. personal information 5. at first 6. plan to do sth. 7. start doing sth. 1.被用來做...... 2.一系列...... 3.以字母表順序 4.個人信息 5.開始 6.計劃做某事 7.開始做某事 1. I felt I'd made an incredible ____________ (discover) last night. 2. Mr Brown _______ (rise) to become managing director last month. 3. ___________ (giraffe) are usually found in Africa. 4. Sorry, sir. I didn't catch you. Could you please _______ (repetition) it? 5. Both the UK and the US are ___________ (develop) countries. discovery rose Giraffes repeat developed 用所給單詞的適當形式填空 Exercise 1. —Sorry, I can’t hear it clearly. Could you repeat it? —Yes. I said, “Would you mind helping me out on this matter?” A. say it more clearly B. say it more loudly C. say it again 從下面每小題的A、B、C三個選項中選出可以替換畫線部分的最佳選項。 Exercise 2. —I found many foreign people were nice when I travelled abroad. —Yes, and most of them are willing to help the strangers. A. people in my country B. people from other countries C. visitors from other countries 3. —The shop provides us with quantities of goods. —Besides, the quality of the goods there is good. A. lots of B. a few C. quite little Exercise 4. —Mike wants his foreign friends to help develop his English skills. —I think he should practise more. A. use B. find C. improve 5. —What does Jack do? —Jack is a businessman. He trades with Russian businessmen. A. sets up relations B. buys and sells goods C. compares Exercise Homework Correct your composition, try to make it perfect. 謝謝 21世紀教育網(www.g5185.com) 中小學教育資源網站 有大把高質量資料?一線教師?一線教研員? 歡迎加入21世紀教育網教師合作團隊!!月薪過萬不是夢!! 詳情請看: http://www.g5185.com/help/help_extract.php 中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 1 Great explorations Speaking, writing and study skills同步練習 Ⅰ.單項選擇 1. Now more and more schools care for the full ______ of the students' talents. A.development B.agreement C.preparation 2. — Was your sister late for the ship? —No. When she reached the harbor (海港),there were still twenty minutes for it to_________. A.get on B. set sail C. take off 3. — You are going to America. Why? —Our company is going to_________ a market there, so I will work as a manager there. A. give up B. take place C. open up 4. —It will take us _______ money to buy a house in Shenzhen. —It may be hard for us, but I think everything will be fine. A. a little B. a large quantity of C. little 5.—May I be allowed to choose a summer course? —It's up to you. You're ______ to make your own decision. A.too old B.enough old C.old enough Ⅱ.綜合填空 閱讀下面的材料,在空白處填入一個適當的單詞或括號內單詞的正確形式。(提示:每空不超過三個單詞) (2019黃岡)Dear Laura, Thanks for your message. Yes, I’m having a great time on my exchange program in France. I was a bit nervous before I arrived here, but there was no reason to be. My host family is really nice. They go out of their way 6 (make) me feel at home. The grandmother has a teenage granddaughter about my age 7 is really kind. She always talks to me in French to help me practice. And you wouldn’t believe how quickly my French has 8 (improve)! I'm very comfortable speaking French now. 9 I still make lots of mistakes, it doesn’t worry me as it used to. My biggest challenge is learning how to behave at the dinner table. 10 you can imagine, things are really different from the way they are at home. For example, you shouldn’t put your bread on your plate. You 11 ( suppose) to put it on the table! I thought that was pretty strange at first, but now I’m used to it. You shouldn’t eat 12 ( something) with your hands except bread, not even fruit. You have to cut it up and eat it with a fork. Another thing is that it is very 13 (polite) to say you're full. If you don't want any more food, you should just say, “It was delicious.” Also, you shouldn't put your elbows on the table. I have to say that I find it difficult to remember everything, but I’m 14 ( gradual) getting used to it. I don’t find French customs so strange any more. Dear Laura, I’ll write again soon and tell you more about my life in France. Hope you are having 15 good school year. Yours, Lin Yue Ⅲ. 完形填空 (2019大連)Dear Laura, Thanks for your message.Yes,I'm having a great time on my student exchange(交流)programme in France.I was a bit 16   before I arrived here,but there was no need to be.My host family is really nice. They try to make me 17  at home.The grandmother knows that I miss Chinese food a lot.So she actually learned how to 18   Chinese food!She also has a teenage granddaughter about my age who is really 19   .She always talks to me in French to help me practise.You wouldn't 20   how quickly my French has improved.21   I still make lots of mistakes,it doesn't worry me as it used to. My biggest 22   is learning how to act at the dinner table.As you can imagine,things are very different from the way they are at home.For example,you shouldn't put your elbows(胳膊肘)on the table.23   ,I thought that was pretty strange,but now I'm used to(習慣于)it.Another example is that you shouldn't eat anything with your 24   except bread,not even fruit.You have to cut it up and eat it with a fork.Another thing is that it's impolite to say you're full.If you don't want any more 25   ,you should just say,"That was delicious."I have to say that I find it difficult to 26   everything,but I'm gradually(逐漸地)getting used to it.I don't find French customs so 27   any more. I'll write again soon and tell you more about my life in France. |Hope you're having a good school year. Yours, Lin Yue 16. A.proud B.excited C.nervous D.disappointed 17. A.stay B.feel C.rest D.study 18. A.cook B.serve C.fetch D.taste 19. A.clever B.shy C.kind D.honest 20. A.discover B.hear C.agree D.believe 21. A.If B.Although C.Because D.Since 22. A.problem B.hobby C.dream D.suggestion 23. A.In fact B.By the way C.So far D.At first 24. A.fork B.fingers C.knife D.chopsticks 25. A.food B.time C.money D.help 26. A.create B.answer C.remember D.repeat 27. A.simple B.strict C.different D.strange Ⅳ.閱讀理解 (2019朝陽)Have you seen some machines that eat used plastic bottles and give some coins to the users? Recently,such machines have appeared at universities in Chongqing.They can turn rubbish into treasure and encourage the public to recycle rubbish.The machine is as large as a fridge.Users put an empty bottle in the machine,and it is identified(識別)by a small camera.Then it is put into a bin.The users can get some coins. When the machine is filled with bottles,it will tell the company head office.Nearby stations will send workers to have bottles collected,packed and sent to the company. The bottle recycling machines could greatly encourage the public to recycle rubbish and save natural resources(資源).Now the machine only eats plastic bottles.At sometime in the future it will also cover others such as glass bottles.It will be able to turn more rubbish into treasure and save more natural resources. People can also see similar machines in Shanghai.In the future,more machines will appear at some large stations,bus stops,neighborhoods and schools. 28.Where have the bottle recycling machines appeared so far? A.In Beijing and Shanghai. B.In Beijing and Chongqing. C.In Chongqing and Shanghai. D.In Shanghai and Chengdu. 29. How does the machine work? ①It is identified by a small camera. ②Users can get some coins. ③Users put an empty bottle in the machine. ④It is put into a bin. A.③②④① B.④①②③ C.①④③② D.③①④② 30. Who will be sent to collect bottles after the machine is full? A.Some cleaners. B.Some workers. C.Some officers. D.Some farmers. 31. What do the machines encourage the public to do? A.To invent things. B.To recycle waste newspapers. C.To recycle rubbish. D.To use paper cups and plastic bottles. 32. According to the passage,the machines may    in the future. A.recycle glass bottles B.appear in hospitals C.help people keep healthy D.help workers make more money 答案 Ⅰ.1-5 ABCBC Ⅱ. 6. to make 7. who/that 8. improved 9. Although/Though 10. As 11. are supposed 12. anything 13. impolite 14. gradually 15.a Ⅲ. 16-20 CBACD 21-25 BADBA 26-27 CD Ⅳ. 28-32 CDBCA 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com) 中小學教育資源及組卷應用平臺 牛津深圳版英語九年級下冊第5課時教學設計 課題 Great explorations 單元 Unit 1 學科 英語 年級 九年級 學習 目標 Knowledge objectives: To know how to ask for repetition. Skill objectives: To learn to introduce a person Emotional objectives: To train the Ss’ interest in learning method. 重點 To learn to introduce a person 難點 To train the Ss’ interest in learning method. 教學過程 教學環節 教師活動 學生活動 設計意圖 導入新課 Lead in Let the Ss to have a free talk:What should you say when you didn’t hear what people said just now? Have a free talk 以小組討論的方式進入新課,既能讓學生暢所欲言鍛煉其口語能力,又能回顧以前所學知識。 Let’s reviewLet the Ss fill in the blanks. Fill in the blanks 復習上節課所學重點單詞短語,鞏固所學知識。 講授新課 New wordsLead the Ss to learn the new words: compare..with Read the words and recite. 首先掌握住詞匯,對后面課文的學習做好鋪墊。 Let’s learnLead the Ss to learn how to ask for repetition. I beg your pardon. Did you say…? Sorry, could you repeat that, please? Sorry, I didn’t quite catch you. You said …? What did you mean by …? Learn how to ask for repetition. 讓學生提前了解如何要求別人重復自己沒聽清內容,為下一環節作好鋪墊。 Let's doLead the students to listen and answer the questions. 1. When Doris didn’t hear what Tony learnt in today’s History lesson, what did she say? 2. When Doris didn’t hear what Zheng He traded in his voyages, what did she say? Listen and answer the questions. 通過練習對所學知識加深理解并提升聽力水平。 Show timeAsk the students to have a group competition. Role play the conversation in groups Have a group competition. Role play the conversation in groups. 通過小組競賽的方式鍛煉學生的團隊精神及合作意識。 Let’s playAsk the students to play a game. One student tries to describe a famous explorer to the whole class. Other students guess who he is. Play a game. One student tries to describe a famous explorer to the whole class. Other students guess who he is. 幫助學生了解著名探險家的故事,提升學生口語能力。 Let’s doAsk the students to answer the questions and then classify the questions about James Turner’s personal information, his experiences after he left school and his books. Answer the questions and then classify the questions about James Turner’s personal information, his experiences after he left school and his books. 通過回答問題與分類為后面的寫作環節打好基礎。 Let’s playAsk the students to make up dialogues in groups of two according to the table above. Student A act as a journalist,Student B act as James Turner. Make up dialogues in groups of two according to the table above. 通過此環節鍛煉學生口語表達能力。 Let’s doAsk the students to write an article about James Turner in three paragraphs. write an article about James Turner in three paragraphs. 鍛煉學生寫作能力 Let’s learnLead the students to learn about what is a directory, and then answer the questions. 1. What kind of directory is it? 2. How many categories does it have? 3. How many places are there in each category? Learn about what is a directory, and then answer the questions. 通過學習電話號碼簿了解生活基本常識。 課堂小結 本節課我們學會了如何要求別人重復我們沒有聽清的內容,并掌握了如何描寫一個人的個人信息及生活經歷,了解了電話號碼簿的使用。 板書 1. be used for 2. a list of 3. in alphabetical order 4. personal information 5. at first 6. plan to do sth. 7. start doing sth. 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 1 頁) HYPERLINK "http://www.g5185.com/" 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-11
          • 下載0次
          • 8527.02KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6568868 [精]Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A(課件+教案+音視頻)

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 2 All these problems are very serious.


          Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A:32張PPT
          Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious.
          Section A 同步練習
          一、選擇題。
          1.—Would you like to have _____
          —No, thank you. I’ve had enough.
          A.anything more B.something more C.more anything D.more something
          2.The Green Great Wall can stop the wind_____ blowing the earth away.
          A.to B.from C.of D.with
          3.This washing machine is very difficult to use. _____ can learn to use it in a very short time.
          A.Somebody B.Anyone C.Nobody D.Everyone
          4.--Do you have anything important to say for yourself
          --_____ except sorry.
          A. Something B. Nothing C. Anything D. Everything
          5.My sister has two skirts. One is yellow, ________ is black.
          A. other B. another C. others D. the other
          6.--Can you come on Monday or Tuesday
          --I’m afraid _____ day is possible.
          A. neither B. either C. some D. any
          7.I knocked on the door several times but _____ answered, so I left.
          A. somebody B. nobody C. anybody D. everybody
          ================================================
          壓縮包內容:
          p35-1a.mp3
          p35-1a.wmv
          p36-4-A.mp3
          p36-4-B.mp3
          Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A.doc
          Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A.ppt
          眾人下車檢查,突然發現身后出現沙塵暴,趕緊開車逃離_超清.mp4
          實拍沙塵暴襲來瞬間,整個天都變成了灰色,大自然的暴怒!_超清.mp4
          甘肅張掖沙塵暴來襲 遮天蔽日猶如災難片_超清.mp4

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 57024.06KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6568841 [精]Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section A 課件+練習+音視頻

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.


          U2T1SA:31張PPT
          Unit 2 Saving the earth
          Topic 1 Pollution has causes too many problems
          Section A 同步練習
          一、用所給動詞的適當形式填空。
          1. When I entered the room, I saw Maria ________ (read) a Chinese book.
          2. What a shame! The flowers and trees in the park _________ (go).
          3. Everything _____________ (change) in the past few years.
          4. Pandas don’t have enough bamboos ________ (eat) now
          because of the pollution.
          5. — Where have they been
          — They __________ (be) to the Great Wall.
          They _______ (have) a good time there the day before yesterday.
          二、選擇題。
          1. This silk dress ___ so smooth. It’s made in China.
          A. feels B. smells C. sounds D. tastes
          2. — What do you think of the new foreign teacher Thomson
          — Pretty good. I think he ___ a great job so far.
          A. does B. did C. has done D. was done
          3. Our math teacher ___ in our school for 20 years and he ___ here when he was 23 years old.
          A. has taught ; has come B. taught ; come
          C. taught ; came D. has taught ; came
          ================================================
          壓縮包內容:
          p27-1a.wmv
          U2T1SA.doc
          U2T1SA.ppt
          Unit2Topic1SectionA—1a.mp3
          Unit2Topic1SectionA—3—A.mp3
          Unit2Topic1SectionA—3—B.mp3
          【3D展示垃圾的遷移:隨意丟棄的塑料垃圾,正在摧毀我們的海洋】近年來,塑料垃圾污染已成為一個全球性環境問題。目前,在五大洲多個城市的自來水樣..._高清.mp4

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 33942.99KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6568818 [精]Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section D 課件+練習+音視頻

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.


          U2T1SD:27張PPT
          Unit 2 Saving the earth
          Topic 1 Pollution has causes too many problems
          Section D同步練習
          一、用適當的介詞填空。
          1. Reading in the sun is bad ___________ our eyes.
          2. Some factories put waste water__________ the river.
          3.___________ example, we can choose a quiet to live.
          4. We can learn a lot from him ___________ many ways.
          5. Litter is everywhere ____________ the increase in population and the development of industry.
          二、根據漢語提示完成句子。
          1. 噪音污染也可能引起高血壓。
          Noise pollution can cause as well.
          2. 大多數人沒有意識到自己正呼吸著被污染的空氣。
          Most people don’t that they polluted air.
          3. 我們需要發展本地工業。
          We need to the local .
          4. 隨著工業的發展,環境污染成為一大社會問題。
          , environmental pollution becomes a big social problem.
          5. 燃燒煤和汽油污染大氣,也有害于我們的健康。
          Burning coal and oil pollutes the air, and it our health .
          三、寫作
          Make a proposal(發出倡議書).
          Some useful expressions:
          close down the polluted factories;
          ================================================
          壓縮包內容:
          808垃圾分類動畫宣傳片_超清.mp4
          p33-1a.mp3
          U2T1SD.doc
          U2T1SD.ppt

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 17458.56KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6568816 [精]Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section C 課件+練習+音視頻

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.


          U2T1SC:30張PPT
          Unit 2 Saving the earth
          Topic 1 Pollution has causes too many problems
          Section C同步練習
          一)根據句意及首字母提示補全單詞
          1.Almost everyone knows air p__________ is harmful to people’s ealth .
          2. People who live in noisy conditions go d_______ easily .
          3.The boy can hear no b________ than 70-year-old people because of the accident .
          4.We shouldn’t talk l________in public.
          5. Noise is very h_______ to human’s health.
          二、選擇題。
          ( )1.Planes and machines produce _____ noise .
          A. too much B. much too C. a lot D. too many
          ( )2. I can’t stand the students ____ much noise in class .
          A. making B. make C. makes D. to make
          ( )3.Sam told me that he ____ to the party the next day .
          A. went B. goes C will go D. would go
          ( )4.All kinds of pollution are harmful ____ us in a way .
          A. for B. to C. in D. with
          ( )5. Not everyone _____ noise is also a kind of pollution.
          A. know B. knows C. knowing D. to know
          三、情景交際。
          A: Why doesn’t Kitty come with us to the park
          B: 1______
          ================================================
          壓縮包內容:
          NoisePollution Rock動畫_標清.mp4
          p31-1a.wmv
          The influence of noise pollution_超清.mp4
          U2T1SC.doc
          U2T1SC.ppt
          Unit2Topic1SectionC—1a.mp3

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 84298.12KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6568807 [精]Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A 同步練習

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 2 All these problems are very serious.

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 2 Topic 2 All these problems are very serious. Section A 同步練習 一、選擇題。 1.—Would you like to have _____? —No, thank you. I’ve had enough. A.anything more B.something more C.more anything D.more something 2.The Green Great Wall can stop the wind_____ blowing the earth away. A.to B.from C.of D.with 3.This washing machine is very difficult to use. _____ can learn to use it in a very short time. A.Somebody B.Anyone C.Nobody D.Everyone 4.--Do you have anything important to say for yourself? --_____ except sorry. A. Something B. Nothing C. Anything D. Everything 5.My sister has two skirts. One is yellow, ________ is black. A. other B. another C. others D. the other 6.--Can you come on Monday or Tuesday? --I’m afraid _____ day is possible. A. neither B. either C. some D. any 7.I knocked on the door several times but _____ answered, so I left. A. somebody B. nobody C. anybody D. everybody 8. - ______ interesting book! Could you lend it to me? - No problem. A. What B. What a C. What an D. How 9. -Is there _____ important in today's newspaper? -Nothing special. A. everything B. nothing C. something D.anything 4. -Wang Mei had an accident on the way to school. She fell off her bike and got badly hurt. - _________. A. That's nothing serious. B. It certainly was. C. I'm sorry for it. D. I'm sorry to hear that. 二、翻譯題。 1. 良田變沙漠 ( change into ) 2. 樹木可以阻止風把泥土吹走。 ( stop… from ) 3. 砍樹對人類有害。( cut down, be harmful to ) 4. 垃圾占據了大量的空間。( take up, space ) 三.從方框中選出合適的短語并用適當形式填空。 1.If you do (?http:?/??/?www.g5185.com?)n’t pay for the bill , they will ____the electricity supply. 2.Trees can stop the wind_____the earth_______ 3.Heavy rain will_____the soil soon if there is no trees 4.A new rule will soon _________to solve the problem. 5.We should plant more trees after we ____some _____ 答案: 一、1-5:BBCBD 6-10:ABCDD 二、 1.Rich land has changed into desert. 2.Trees can stop wind from blowing the earth away. 3.Cutting down trees is harmful to human beings. 4.Waste takes up a lot of space. 三、1. cut off 2. blowing away 3. wash away 4.coming into being 5.cut down cut…..down , come into being , cut off , blow….away , wash away HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 1166KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6568805 [精]Unit 2 Topic 1 Pollution has causes too many problems Section D 同步練習

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section D同步練習 一、用適當的介詞填空。 1. Reading in the sun is bad ___________ our eyes. 2. Some factories put waste water__________ the river. 3.___________ example, we can choose a quiet to live. 4. We can learn a lot from him ___________ many ways. 5. Litter is everywhere ____________ the increase in population and the development of industry. 二、根據漢語提示完成句子。 1. 噪音污染也可能引起高血壓。 Noise pollution can cause as well. 2. 大多數人沒有意識到自己正呼吸著被污染的空氣。 Most people don’t that they polluted air. 3. 我們需要發展本地工業。 We need to the local . 4. 隨著工業的發展,環境污染成為一大社會問題。 , environmental pollution becomes a big social problem. 5. 燃燒煤和汽油污染大氣,也有害于我們的健康。 Burning coal and (?http:?/??/?www.g5185.com?)oil pollutes the air, and it our health . 三、寫作 Make a proposal(發出倡議書). Some useful expressions: close down the polluted factories; help to clean up the river/parks; plant more and more trees. ride a bike; bring a cloth bag to go shopping; turn off the lights when you leave a room; Don’t use plastic bags any more; recycle books and paper; Don’t throw litter into the river; Save the earth It's everyone’s duty to protect the environment. And it should begin from every aspect of our daily life. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ We should remember: Lucid waters and lush mountains are invaluable assets. 答案: 一、1. for 2.into 3.For 4.in 5.with 二、1. high blood pressure 2. realize; are breathing 3. develop; industry 4. With the development of industry 5. is harmful to; as well 三、略。 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://www.g5185.com/" 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 1167.5KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6568797 [精]Unit 2 Topic 1 Pollution has causes too many problems Section C 同步練習

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section C同步練習 一)根據句意及首字母提示補全單詞 1.Almost everyone knows air p__________ is harmful to people’s ealth . 2. People who live in noisy conditions go d_______ easily . 3.The boy can hear no b________ than 70-year-old people because of the accident . 4.We shouldn’t talk l________in public. 5. Noise is very h_______ to human’s health. 二、選擇題。 ( )1.Planes and machines produce _____ noise . A. too much B. much too C. a lot D. too many ( )2. I can’t stand the students ____ much noise in class . A. making B. make C. makes D. to make ( )3.Sam told me that he ____ to the party the next day . A. went B. goes C will go D. would go ( )4.All kinds of pollution are harmful ____ us in a way . A. for B. to C. in D. with ( )5. Not everyone _____ noise is also a kind of pollution. A. know B. knows C. knowing D. to know 三、情景交際。 A: Why doesn’t Kitty come with us to the park? B: 1______ A: Has she been to London before? B: Yes. 2_____ A: Why has she been there so many times? B: 3_____ She goes to visit them and spends her holiday there. A: 4_____ I hope I can go to England someday. 5_____ B: She said that she would stay there for about three weeks. A. What a wonderful experience! B. Did she tell you when she would be back? C. She has gone to London. D. What a pity! E. She has been to London several times. F. Because her grandparents live in London. G. It’s really nice. 答案: 一、1. pollution 2. deaf 3. better 4. loudly 5. harmful 二、AADBB 三、1.C? 2.E? 3.F? 4.G? 5.B 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 1168KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6568794 [精]Unit 2 Topic 1 Pollution has causes too many problems Section B 同步練習

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section B同步練習 一、選擇題。 ( )1.--- Don't make any noise in the living room! My baby is sleeping. ---_______________ A. Sorry, I won't. B. It doesn't matter. C. Excuse me, I'm wrong. D. Certainly, I won't. ( )2. --- How long has he this book? --- For several days. A. borrowed B. bought C. lent D. kept ( )3. What's more, planes or machines produce noise. A. much too B. many too C. too much D. too many ( )4. Li Ming's mother for 5 years. A. has died B. died C. has been dead D. has dead ( )5. There is paper factory waste water into the river nearby. A. poured B. pouring C. pours D. pour 二、情境交際。 1.你想表達我難以呼吸。可以這么說: 2. 你想表達更糟糕的是,這家工廠制造太多的噪音,我晚上難以入睡。可以這么說: 3.當你看到媽媽身體不舒服,想了解她怎么了,你可以這么問: Mom,__________________________________________________you ? 4.你想知道對方的病情像這樣有多久,你可以這樣問他: _________________________________ like this ? 5.當你知道對方身體不舒服,想建議他及時就醫,你可以這樣對他說: I think __________________________________________________. 三、閱讀理解。 Our factories and homes burn coal and oil. Every year we have forest fires somewhere. Many scientists believe that the weather is changing. The earth will perhaps be warmed by about 7℃ at the South Pole(極) and the North Pole. The ice will be melt(融化). The sea level(平面) will rise by about 7 meters. As a result, water will cover cities like London, Tokyo and New York. Some ports(港口) and towns along the coasts will disappear under water. Some other scientists think that the dust, smoke and pollution from coal, wood and oil fires will block out(封閉) the ultraviolet rays(紫外線). Then the earth will become colder and great sheets of ice will cover Europe and North America. When chemicals in the air mix with rain, we have acid(酸) rain. Acid rain can bring us great harm. It destroys(破壞) forests and kills life in lakes and rivers. People are beginning to see how serious the problem is. They find it important to work with nature instead of against it. They are trying to save the earth in many different ways. But one of the most important things to do is to make people understand that saving the earth is saving ourselves. ( ) 1. Some scientists believe that . A. the earth is growing warmer B. we need coal in our forests C. we can find oil in our forests D. we have to burn down the forests every year ( ) 2. Ice at the poles will if the earth gets warmer. A. become thicker by seven meters B. cover cities like London and Tokyo C. raise the sea level by 7 degrees D. become water and make the sea rise ( ) 3. Acid rain can . A. bring great changes in our weather B. kill pests(害蟲) in lakes and forests C. kill the fish in rivers and lakes D. cover Europe and North America ( ) 4. What can we learn from the third paragraph? A. The dust together with pollution from coal, wood and oil fires will bring us more heat from the sun. B. The ultraviolet rays will come more because of the dust and pollution from fires. C. According to the scientists, the change in weather hardly has anything to do with the pollution. D. As a result of the dust and pollution from coal, wood and oil fires, the earth will become colder. ( ) 5. Which sentence is TRUE? A. The weather is changing just because of the acid rain. B. People have come to know the importance of working with nature. C. All the scientists agree that our earth is sure to become warmer and warmer. D. The sea level will rise if the earth gets colder. 答案: 一、ADCCB 二、 1. It’s difficult for me to breathe. 2. What’s worse, the factory makes too much noise and I can’t sleep well at night. 3. What’s the matter with 4.How long have you been 5.you should go to see a doctor ( as soon as possible) 三、ADCDB? 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 1169KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6568789 [精]Unit 2 Topic 1 Pollution has causes too many problems Section A 同步練習

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.

          中小學教育資源及組卷應用平臺 Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section A 同步練習 一、用所給動詞的適當形式填空。 1. When I entered the room, I saw Maria ________ (read) a Chinese book. 2. What a shame! The flowers and trees in the park _________ (go). 3. Everything _____________ (change) in the past few years. 4. Pandas don’t have enough bamboos ________ (eat) now because of the pollution. 5. — Where have they been? — They __________ (be) to the Great Wall. They _______ (have) a good time there the day before yesterday. 二、選擇題。 1. This silk dress ___ so smooth. It’s made in China. A. feels B. smells C. sounds D. tastes 2. — What do you think of the new foreign teacher Thomson ? — Pretty good. I think he ___ a great job so far. A. does B. did C. has done D. was done 3. Our math teacher ___ in our school for 20 years and he ___ here when he was 23 years old. A. has taught ; has come B. taught ; come C. taught ; came D. has taught ; came 4.Look! There are some boys ________ on the playground. A. play football B. are playing football C. playing football D. plays football 5. — I’m sorry I can’t go shopping with you. I am ill. — ________ A. What a mess! B. What a shame! C. What a pity! D. B and C 三、完形填空。 The earth is our home and we must take good care of it. That is to say we must 1 the land, air and water clean. But man 2 a lot of pollution on earth since he first made a fire, washed his clothes in the river and threw 3 on the ground. Many years ago, pollution was not so serious 4 there were not so many people. There was enough 5 air, land and water. When the land or the river was dirty in one place, man moved to 6 place. Man now, 7 ,is slowly polluting the whole world and there is neither enough clean air, nor clean land, nor clean water. The more people there are in one place, 8 environment they maybe have. Perhaps you 9 it is endless for people to produce pollution. 10 ,we are glad to tell you that people have come to know the danger of pollution and more and more people are working hard to protect our earth. ( )1.A.have B. take C. watch D. keep ( )2.A.produced B. has produced C. is producing D. will produce ( )3.A.rubbish B. something clean C. something useful D. food ( )4.A.so B. if C. because D. but ( )5.A.clean B. clear C. dirty D. fresh ( )6.A.other B. the other C. another D. others ( )7.A.although B. however C. too D. but ( )8.A.the worst B. the worse C. the bad D. worse ( )9.A.are glad B. are pleased C. afraid D. are afraid ( )10.A.Quickly B. Especially C. Luckily D. Angrily 答案: 一、1.reading 2.have gone 3.has changed 4.to eat 5.have been had 二、1-5: ACDCD 三、1. D 2.B 3.A 4.C 5.A 6.C 7.B 8.B 9.D 10.C 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://21世紀教育網(www.g5185.com) " 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 1170KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        • ID:4-6568782 [精]Unit 2 Saving the earth Topic 1 Pollution has causes too many problems Section B 課件+練習+音視頻

          初中英語/仁愛科普版/九年級上/Unit 2 Saving the earth./Topic 1 Pollution has causes too many problems.


          U2T1SB:32張PPT
          Unit 2 Saving the earth
          Topic 1 Pollution has causes too many problems
          Section B同步練習
          一、選擇題。
          ( )1.--- Don’t make any noise in the living room! My baby is sleeping.
          ---_______________
          A. Sorry, I won’t. B. It doesn’t matter.
          C. Excuse me, I’m wrong. D. Certainly, I won’t.
          ( )2. --- How long has he this book
          --- For several days.
          A. borrowed B. bought C. lent D. kept
          ( )3. What’s more, planes or machines produce noise.
          A. much too B. many too C. too much D. too many
          ( )4. Li Ming’s mother for 5 years.
          A. has died B. died C. has been dead D. has dead
          ( )5. There is paper factory waste water into the river nearby.
          A. poured B. pouring C. pours D. pour
          二、情境交際。
          1.你想表達我難以呼吸。可以這么說:
          2. 你想表達更糟糕的是,這家工廠制造太多的噪音,我晚上難以入睡。可以這么說:

          3.當你看到媽媽身體不舒服,想了解她怎么了,你可以這么問:
          Mom,__________________________________________________you
          4.你想知道對方的病情像這樣有多久,你可以這樣問他:
          _________________________________ like this
          5.當你知道對方身體不舒服,想建議他及時就醫,你可以這樣對他說:
          ================================================
          壓縮包內容:
          grade1- 3R’s Reduce ,Reuse , Re-cycle - Pollution_標清.mp4
          p29-1a.wmv
          U2T1SB.doc
          U2T1SB.ppt
          Unit2Topic1SectionB—1a.mp3
          Unit2Topic1SectionB—3a.mp3
          Unit2Topic1SectionB—3b.mp3

          • 2019-12-10
          • 下載0次
          • 26950.74KB
          進入下載頁面

          需要精品點:4個

        • ID:4-6559888 [精]Unit 1 People around us Period 5 more practice & culture corner 同步練習

          初中英語/牛津版(深圳·廣州)/七年級下冊(2012秋審查)/Module1 People and places/Unit 1 People around us

          中小學教育資源及組卷應用平臺 牛津深圳版 七下 Unit 1 Period 5習題 一、詞語釋義 1.?Our?teachers?support?us?in?some?ways.? A.?give?hope?B.?give?help?C.?give?up?D.?give?off? 2.?My?school?bag?is?full?of?books.? A.?is?filled?with?B.?is?made?of?C.?is?good?for?D.?is?different?from? 3.?I?hope?you?will?be?cheerful?every?day.? A.?sad?B.?strange?C.?happy?D.?busy? 4.?John?is?good?at?playing?the?piano?and?the?guitar.? A.?enjoys?B.?does?well?in?C.?hates?D.?takes?care?of? 5.?If?we?are?hard-working,?we?will?pass?the?exam.? A.?never?work?B.?often?work?C.?work?hardly?D.?work?hard 二、單選。 (?)?16.?Jay?Chou?is?popular?in?Taiwan.?The?papers?________?stories?about?him.? A.?are?interested?in?B.?are?surprised?at?C.?are?bad?for?D.?are?full?of? (?)?17.?---?Mom,?I?want?to?stop?learning?English.?It's?too?difficult.? ---?Don't?________?easily.?Work?hard,?and?you?will?study?well.? A.?give?up?B.?pick?up?C.?find?out?D.?put?down? (?)?18.?---?What?about?playing?______football?after?school?? ---?I'm?afraid?I?can't.?I?have?to?practice?playing?______?piano,? A.?the;?the?B.?the;?/?C.?/;?/?D.?/;?the? (?)?19.?---?Do?you?know?______?woman?in?blue?? ---?Yes.?She?is?my?maths?teacher. A.?the?B.?a?C.?an?D.?/? (?)?20.?Keep?doing?it,?and?you?______?healthy.? A.?being?B.?were?C.?are?D.?will?be 三、根據句意,用單詞的正確形式填空。 1.?My?math?teacher?always?__________?(?encourage?)?me?to?study?hard.? 2.?Although?his?family?was?poor,?her?parents?__________?(support)?him?to?go?on?studying.? 3.?Li?Ming?__________?(?probable?)?works?hardest?in?our?class.? 4.?You?can’t?be?__________(?success?)?if?you?continue?to?be?so?careless.?5.?Who?is?the?__________?(?young?)?student?in?your?class? 閱讀短文 One?Sunday?morning?Mr?Green?and?his?child?,?Bill?,are?in?a?big?shop?.?Mr?Green?wants?to?buy?a?new?blouse?for?Mrs?Green?.?Bill?likes?oranges?,?so?his?father?buys?two?kilos(公斤)of?oranges?for?him?,?too?.?Bill?wants?to?buy?some?picture—books?and?colour?pencils?,?too?.?There?are?many?people?in?the?shop.They?are?men?and?women?,?old?and?young?.?They?all?want?to?buy?something?there?.?? (??)6.Mr?Green?goes?to?the?shop?with?.?? ?? A.Mrs?green???B.his?son???C.his?daughter??D.his?father???? (??)7.Mr?Green?wants?to?buy?a?new?blouse?for?.?? ?? A.Bill’s?mother???B.Bill???C.his?friend???D.other?people (??)8.Bill?likes?.?? ?? all?the?things???B.the?new?blouse??C.oranges??D.orange???? (??)9.Bill?wants?to?buy?.?? ?? some?picture—books? ?B.some?colour?pencils?? C.clothes?in?the?shop??????D.A?and?B?? ?? (??)10.The?shop?is?.?? ?? A.empty???B.close??C.full?of?children???D.full?of?people 參考答案: 一、詞匯釋義 1-5 BACBD 二、單選。 1-5 DADAD 三、據句意,用單詞的正確形式填空 1. encourages 2. support 3. probably 4. successful 5. youngest 四、閱讀短文 1-5 BACDD 21世紀教育網 www.g5185.com 精品試卷·第 2 頁 (共 2 頁) HYPERLINK "http://www.g5185.com/" 21世紀教育網(www.g5185.com)

          • 2019-12-07
          • 下載0次
          • 1159.7KB
          進入下載頁面

          需要精品點:1個

        撸久久在线影院